terima kaseh awak,awak dan awak!

28 December 2012

final exam datang lagiAsslamualaikum dan salam satu rynjesudah..=p

ada orang cakap, perempuan ni kalau belajar tinggi2 nanti kena duduk ceruk dapur jugak. kalau anda warganegara Malaysia mesti penah dengar kan? kalau tak penah dengar, sila semak status kewarganegaraan anda. ngee. yela, duduk ceruk dapur tu best apa. well, kitchen is my favorite zone in our house. tapi, yang membezakan perempuan educated dengan yang .... (satu lagi kategori tu) ialah besar mana dapur beliau. perempuan yang belajar tinggi ni, (penulis takde lah tinggi mana, baru degree, belum master, belum phd) kebanyakannyakan mampu memiliki dapur yang besar, yang mewah, yang  moden, yang kreatif lagi berseni dan yang boleh bergembira bersama suami dan anak2 kat dalam tu. haha. ok, ni sebenarnya introduction je.

isi penting yang nak cakap adalah, final exam for sem 1 untuk third year akan bermula 29 December 2012 dah habis pada 9 Januari 2013. dua tahun taw. hehe. doakan penulis dan kawan2 penulis dan kawan2 kepada kawan2 penulis supaya rajin study, tak malas, senang nak faham masa study, ingat ilmu yang dah study dah boleh apply dalam hidup, boleh jawab exam dengan baik. kalau nak doa supaya penulis bertemu dengan jodoh yang baik pun boleh. sangat dialu2kan. hehe. setakat ni je isi pentingnya. 

sorry, introduction lagi panjang dari isi penting.. haha.. sorry jugak kalau introduction dengan isi penting tak berkait antara satu sama lain. tu lah yang dinamakan 'seni'.. =,="nak dapur yang besaarrr punya..pray for me.. =p
ok, nak stop berangan dah, jom study! bukan kerana dapur besar, tapi kerana Allah!0 hot gossip(s):

Post a Comment

kutuk jom!