terima kaseh awak,awak dan awak!

22 October 2012

baby tinted & baby ziqry


 Assalamalaikum.. chak! 

post ni di tujukan kepada penggemar kucing. yang tak suka kucing pun boleh baca. mana la tau berubah hati lepas baca post ni terus jatuh cinta dengan kucing. hee. tapi sapa yang tak minat kucing memang rugi besar. yang takut kucing? usah dikenang besar mana rugi dia. haha. sebab kucing ni haiwan yang sangat manja, friendly, dengar kata and memahami. pendapat sendiri. sokong dak? =p

jom baca biodata kucing salah sekor kucing kat rumah ni. ewah, kucing pun ada biodata. 

Nama : Tinted (sempena warna bulu yang sangat gelap)
Umur : 4 bulan
Hobi : Tangkap cicak. (semoga tinted jumpa hobi yang lagi menarik lepas ni)
Warna bulu : shiny black. pakai shampoo black shine taw. haha
Makanan kegemaran : whiskas


 dah lama u tengok baby dari luar kelambu. tringin leteww.. =p

i trust u tinted. ni i bukak kelambu baby bagi u tengok baby. tengok je tau tinted. dont touch my nephew ok.

nanti baby ziqry ni dah besar, siap la. dia tarik ekor u. walaupun u geram tangan baby dok goyang2, tapi u  tak terkam pun. sayang u lebih. 
 macam la tinted boleh baca blog ni.. =,="






4 hot gossip(s):

AJM said...

suka la bulu tinted...shiny gilaaaaaa...

Azreen Ramli said...

hehe..boleh la jadi model iklan shampoo..=p

Anonymous said...

sama mcm kucing i tapi kaler je lain hehehe

Azreen Ramli said...

hehe..best kan ada kucing..=)

Post a Comment

kutuk jom!