terima kaseh awak,awak dan awak!

22 October 2012

pertandingan teater


Assalamualaikum. lama tak update. bukan apa, semakin tua semakin busy. hee. jangan tak percaya Azreen yg korang kenal or tak berapa kenal or tak kenal langsung ni boleh berlakon dalam teater. haha. tajuk teater Salam Terakhir. yes, cerita sedih. dengar cerita ramai yang nanges. terharu taww.. tak sia2 kami pelakon2 menanges atas pentas. hehe

 
layan gambar pertandingan teater ni eh. wakil batch ke peringkat kuliyyah je pun. bukan teater kat istana budaya. tak kesah how tinngi the peringkat is, yang penting, kami johan. johan. apa? lagi sekali? ok, johan. =p


barisan pelakon, after selesai bertanding. 

 yg berdiri pakai kain batik tu arina, bawak watak mak. kalah fauziah nawi.. hee

 lama tak pakai baju sekolah. nak iron tudung sekolah pun dah tak reti. =p

peminat fanatik. haha. sayang akak! =p

  
another peminat fanatik. berebut2 nak amek gambar dengan kite ye anis? hahaha

 roomate pun datang tengok and support. tq mun. =)

 sebelum pertandingan, memang nervous sampai tak lalu makan malam. lepas pertandingan terus pergi jungle foodcourt ramai2. tomyam. feveret.

 love you friendssss~

 kenyang perut senang hati. haa, gitu~

 dah nak muntah kan tengok gambar2 kitorang. ok. good news for u sayang. ni gambar yg terakhir. =p

ops, sorry, plis jangan muntah, ada lagi satu gambar. haha. after group kami diumumkan johan pertandingan teater. pengumumam tu sehari selepas pertandingan. esonye la. suspen sungguh sementara nak tunggu keputusan.


that's all. hope lepas ni boleh try bidang lain plak. nak cungkil bakat terpendam. chewahh.. memang banyak halangan sepanjang nak prektis teater ni. buat 'homework' sampai pukul 2 pagi. praktis sampai pukul 1 pg, then tak boleh nak masuk bilik sebab roomate dah tidur, haish. macam2. tapi semua tu berbaloi. experience lagi bernilai dari cash yg kitorang dapat sebab menang pertandingan ni. =)


2 hot gossip(s):

mate saya bulat said...

bestnyee koraanggg. miss u guys !! korang tak rekod ke teater tu ?

Azreen Ramli said...

hehe..we miss u like crazy! bila nak dtg kuantan lg? kitorang ada record video, tapi besar sgt size dia..

Post a Comment

kutuk jom!