terima kaseh awak,awak dan awak!

14 December 2010

Nik Yasmin Ameera binti Nik Mohd Kamel


i got the very unacceptable news today,
my best friend, NIK YASMIN AMEERA will convert her course,
from CTS to ENGIN..
In other words, from KUANTAN to GOMBAK..
Gonna miss her.
Ingatkan kita boleh grad sama2 with Bachelor of Mathematical Science..
sedihnya!
lagi sedih dari gambar kat atas.
taknak la upload gambar muka sendiri bila sedih, bughok!
Erm, wishing her all the best in her life.
Ameen..

nak upload gambar Yasmin banyak2 boleh? boleh ke tak boleh, ade aku kesah?


even tak pose, ko sangat cantek.

luv u min!

taaruf week in Kuantan Campus. penat tp buat2 enjoy!

sorry, aku snap pic ni masa ko tidor dengar taklimat! =p

comelnya muka tahan mengantok ko! lepas ni tataw dah nak snap pic sape~ =(

thanks sbb teman aku gi tc! =)

gonna miss u!

dating!

romantik? =p

1st time drive kat kuantan! naseb baek ade ko, klau x, mesti sesat! =)


shopping kat OU.. masuk fitting room sama2, berjam2 kat dalam, kesian org yang beratur nak masuk. ekekeke~

buang masa dalam fitting room, amek gambar banyak2~ best!

ko lupe aku, aku gigit ko macam ko gigit straw tu ok?


why do we only appreciate something when it's gone?





7 hot gossip(s):

siti azhani said...

ololoo cian ko rin..
min deh geng ngn ak plak :P
hehe

Azreen Ramli said...

owh,curik min ea?
xpe2..nnti aku curik pakcik ko! hehe

Sha said...

sedihnye. huhu. will miss her too. anyway reen, aku rindu kau wehhh!

Nies Hanna said...

xpe...i temankan...hahaha

Azreen Ramli said...

sha, i miss u too..
ko jgn tinggl aku taw..
=(

Azreen Ramli said...

hanis pun sme..jgn gi mne2 taaw~

Anonymous said...

i miss all of you <3

Post a Comment

kutuk jom!